Kedai Nasi Ayam Shah Alam

Kedai Nasi Ayam Shah Alam

KEDAI NASI AYAM | Restoran CRG Chicken Rice Guys merupakan restoran nasi ayam Hainan halal yang berazam untuk menyediakan nasi ayam Hainan yang asli dan seperti yang dijual di kedai-kedai nasi ayam tidak halal yang lain.

Alamat: No. 40, Jalan Zirkon 7F/F, Seksyen 7, Shah Alam

Waktu operasi: Setiap hari ( 8am – 7 pm)

Nampak mengiurkan bukan? Selain daripada nasi ayam, mereka juga terkenal dengan nasi itik mereka. Itu satu menu yang wajib dicuba! Anda boleh rujuk menu lain di bawah selain nasi ayam.

Oleh sebab kelazatan nasi ayamlah,  restoran ini sentiasa dipenuhi pelanggan.  Namun begitu, anda kena datang awal jika anda mahu makan di sana kerana kedai ini tutup awal iaitu pada pukul 7 malam. Untuk sebarang info semasa, anda boleh rujuk Facebook CRG Chicken Rice Guys

Kedai Nasi Ayam Shah Alam

Perlukan khidmatan kereta sewa di Shah Alam? Daripada pelanggan tempatan mahupun di luar negara, kesemuanya telah mendapat manfaat dalam memilih serta mendapatkan perkhidmatan kereta sewa Agtran bagi apa sahaja tujuan mereka, sama ada untuk tujuan pekerjaan, percutian dan sebagainya. 

Jangan ditunggu-tunggu lagi! Anda tidak akan mendapat tawaran yang menarik seperti ini. Hanya dari RMXX sehari, anda boleh menyewa kereta idaman anda untuk anda ke mana-mana sahaja yang ingin dituju. Pelbagai pilihan dan jenama kereta untuk ada pilih bergantung kepada keperluan, kesesuaian, minat, penggunaan serta bajet anda. Dapatkan kereta sewa murah di Shah Alam,Selangor Tekan Whatsapp  sekarang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *