Categories
info

Kereta Sewa Alza Kota Bharu

Servis Kereta Sewa Alza Kota Bharu

Kereta Sewa Alza Kota Bharu |  Datang ke Kota Bharu untuk menghadiri majlis undangan perkahwinan atau lain-lain majlis, semestinya memerlukan kereta sewa.

Di AGTRAN, kami menyedikan perkhidmatan sewa kereta di Kota Bharu Kelantan terutama di Bandaraya Kota Bharu dan juga sekitar Airport.

Kereta Sewa Alza – Auto

Banyak kereta untuk disewakan. Kalau anda memerlukan kereta yang muat ramai orang dengan kos rendah, anda boleh berbuat demikian dengan menyewa Kereta ALZA dengan kami.

Kereta Sewa Alza Kota Bharu

Kereta Alza di Airport Kota Bharu

Kereta Sewa Alza Kota Bharu

Harga Sewa Alza Kota Bharu 2020

Senarai harga Sewa kereta Alza dengan kami adalah seperti berikut:

Harga Sewa:

Harian : RM 200
Separuh Hari : RM 120
Ikut Jam : RM 14 / Jam

Nota: Untuk Sewa ikut jam, minimum adalah 5 jam.

Kami juga ada kereta sewa lain seperti kereta Axia, Saga, Van, Alphard dan banyak lagi. Senarai harga kereta lain boleh lihat di Harga Sewa Kereta

Review Dari Pelanggan Kami 🙂

Ini adalah antara review dari pelanggan kami, untuk review penuh boleh lihat di page : Review AGTRAN

Cara untuk Tempah Kereta Sewa 

Anda boleh menyewa kereta sewa secara online dengan melayari https://www.agtran.com/ . Melalui online, kami telah menyediakan senarai jenis kereta dan harganya untuk memudahkan pelanggan memilih kereta sewa yang diidamkan. Dengan itu, anda hanya perlu memasukkan maklumat-maklumat seperti tarikh menyewa serta jenis kereta. Tanpa membuang masa, pelanggan dapat menempah kereta sewa dengan mudan dan tersusun.

Jika pelanggan lebih cenderung untuk berkomunikasi dengan syarikat itu sendiri bagimemudahkan pertanyaan. Anda boleh menghubungi atau whatsapp whatsapp.agtran.com ,+60189890800. Pelanggan akan dapat penjelasan yang lebih terperinci dan teliti atas soalan yang dituju.

Untuk info lanjut, sila klik link dibawah:

sewa kereta kota bharu 2020  kereta sewa bulanan di kota bharu  sewa MPV kota bharu  kereta sewa kota bharu murah  kereta sewa kota bharu airport  Kereta Sewa Murah KB  KB Kereta Sewa  Kereta Sewa Kelantan   Kereta Sewa KB    Kereta Sewa KB Murah

Leave a Reply

Your email address will not be published.