Kereta Sewa Bandar Baru Bangi

Servis Kereta Sewa Bandar Baru Bangi

AGTRAN menawarkan servis kereta sewa sekitar Bandar Baru Bangi, Selangor. Dengan pelbagai pilihan kereta dengan harga yang berpatutan, Kami yakin kami dapat menjadi pilihan utama anda. 

Kereta Sewa Bezza Kota Bharu
Pelanggan AGTRAN
Kereta Sewa Kota Bharu
Kereta sewa AGTRAN

Adakah anda tinggal di rumah sewa seksyen 7 bangi, seksyen 3 bangi, seksyen 15 bangi atau seksyen 8 bangi. Tidak kira anda berada di mana di Kuala Lumpur atau di sekitar Bandar , kami boleh memberikan perkhidmatan sewa kereta yang berkeadaan baik kepada anda. Jika anda mencari kereta sewa, tidak kiralah kereta sewa Myvi, Axia, Viva, Bezza, Alza atau MPV, kami akan menghantarnya kepada anda.

Kereta dipastikan bersih sebelum disewakan; Harga yang murah dan servis yang pantas

Feedback di Facebook AGTRAN

Ramai berpuas hati dengan perkhidmatan kereta sewa yang kami tawarkan. Kami menawarkan servis kereta sewa paling efisien untuk anda. Dengan menyediakan kondisi kenderaan yang terbaik dengan harga yang kompetitif, kami akan berusaha untuk berkhidmat yang terbaik untuk anda.

CARA TEMPAH KERETA SEWA:

Cara tempah kereta sewa dengan kami amat mudah sekali hanya copy & paste maklumat di bawah, dan terus hantar ke WhatsApp. Kami akan bagi maklum balas secepat mungkin. Kalau lambat respon, anda boleh terus call kami.

Cara Mudah!

  1. Pilih kereta sewa yang dikehendaki
  2. Copy & Paste maklumat ini:

    Tarikh/masa pergi: 1 Mei 2019 @ 5PM
    Tarikh/masa pulang: 3 Mei 2019 @ 3PM
    Model Kereta: Perodua Axia
  3. Hantar ke nombor WhatsApp ini:

 018-989 0800

WHATSAPP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *