Kereta Sewa Bukit Istana Kuantan

Kereta sewa Bukit Istana Kuantan

Negeri Pahang merupakan sebuah negeri yang terletak di tempat strategik menjadikan ia kaya dengan pelbagai pusat pelancongan yang menarik untuk dilawati. Setiap daerah yang terdapat di negeri Pahang menawarkan sesuatu yang istimewa untuk diingati sesiapa sahaja yang menjadikannya destinasi pelancongan. Salah satu tempat menarik ialah di Kuantan. Di sini juga ada menyediakan kereta sewa Bukit Istana Kuantan untuk mereka yang ingin menerokai keunikan dan keistimewaan negeri Pahang. 

Agtran akan memberikan anda servis kereta sewa yang terbaik. Sekiranya anda ingin melihat maklum balas dari pelanggan, anda boleh klik link ini Review | Agtran

Tawaran perkhidmatan terbaik dari Agtran

  • Masa menunggu yang singkat

Kami akan memastikan kereta sewa sampai pada masa yang ditetapkan oleh anda. 

  • Kadar bayaran yang murah

Kadar bayaran yang murah serendah RM10 selama 1 jam dengan minima masa sewaan adalah 5 jam. Apabila anda menempah selama sehari, kadar bayaran selama sejam amatlah murah.

  • Jenis kenderaan dan harga yang berbeza

Agtran telah menawarkan pelbagai jenis kereta sewa di Kuantan seperti kereta kompak, sedan, dan MPV kepada pelanggan. Kereta yang disediakan oleh kami adalah: Viva, Axia, Myvi, Saga, Bezza dan Alza.

Kereta Sewa Bukit Istana Kuantan

Anda boleh melihat senarai kereta dengan lebih terperinci di link ini Senarai harga kereta sewa | Agtran.

  • Servis yang pantas dan mudah

Agtran mempunyai laman web yang tersendiri untuk membuat tempahan yang pantas mudah. Laman web agtran menggunakan servis pembayaran secara “online” sebaik sahaja menempah. Anda boleh mengunjungi laman web kereta sewa kami di agtran.com

Kereta sewa Bukit Istana Kuantan bersih dan selamat

Pendemik COVID-19 ini terus mengganggu kehidupan seharian di seluruh negara, sehingga meningkatkan tahap pengawasan ramai orang dalam melindungi diri mereka dengan berkesan dan kawasan persekitaran mereka. Agtran mengutamakan keselamatan dan kebersihan yang tinggi untuk pelanggan kami. Terutamanya kami mengamalkan SOP yang tinggi dan sanitasi kenderaan kami untuk mengatasi penularan wabak COVID-19.

 Dari segi keselamatan pula, setiap keadaan kereta diperiksa dan dijaga dengan rapi. Kami juga memastikan setiap kenderaan kami diservis sebaiknya untuk kegunaan pelanggan kami.

Tunggu apa lagi, hubungi kami sekarang!

Jom hubungi kami dengan mengklik pautan yang diberikan untuk menempah kereta sewa. Kami memberikan jaminan bahawa anda akan menikmati penyewaan kereta terbaik yang pernah anda rasai!