Categories
info

Kereta Sewa Di Bandar Kuantan

Kereta sewa di bandar Kuantan

Setiap orang pasti ingin lari dari kesibukan kota dan bercuti untuk menenangkan minda. Akan tetapi, mungkin ada di antara anda yang tidak tahu ingin bercuti ke mana. Apa kata anda bercuti ke Kuantan? Apa ada di Kuantan? Ayuh terokai Kuantan bersama kami untuk mengetahui apa yang ada di Kuantan. Tidak tahu apa yang menarik di Kuantan? Jangan risau kerana kami akan menyediakan anda tempat tempat yang menarik boleh anda kunjungi. Marilah bercuti di Kuantan bersama kereta sewa di bandar Kuantan.

Kami juga mempunyai cawangan lain di sekitar Kuantan. Anda boleh klik link ini Kereta Sewa Airport | Kuantan dan Kereta Sewa Taman Tas | Agtran.

Pilih kenderaan yang anda minat

Terdapat pelbagai jenis kereta yang anda boleh gunakan semasa bercuti ke Kuantan. Antaranya ialah kereta kompak, sedan dan juga MPV. Antara model kereta yang kami sediakan adalah Viva, Axia, Alza dan banyak lagi. 

Kereta Sewa Di Bandar Kuantan

Selain itu juga, kami juga menyediakan van dan bas untuk kuantiti ahli yang ramai seperti keluarga besar ataupun pelajar sekolah. Untuk keterangan lebih lanjut, anda boleh klik link ini Senarai harga kereta sewa | Agtran.

Apa kelebihan kami?

Masa menunggu yang singkat kerana kami akan memastikan kereta sewa sampai pada masa yang ditetapkan oleh anda. Selain itu, masa penggunaan juga adalah lama kerana jika anda ingin bercuti di Besut lebih lama, kami dapat merealisasikan mengikut keperluan anda. Seterusnya, Kadar bayaran kami juga murah. Kadar bayaran yang murah hanyalah serendah RM 10 ringgit selama satu jam.

5 tempat percutian yang menarik di Kuantan

Untuk maklumat lanjut tentang aktiviti yang menarik di Kuantan, anda boleh tekan link ini (maisinggah.com)

  • Teluk Cempedak
  • Sungai Cherating
  • Taman Tasik Bandar Kuantan
  • Mini Zoo Teruntum
  • Air Terjun Sungai Pandan

Hubungi kami sekarang!

Klik pautan yang disediakan untuk menempah kereta sewa dengan kami. Kami akan memastikan perkhidmatan kereta sewa yang terbaik untuk anda.

Whatsapp kami: Whatsapp | Agtran

Tempah melalui laman web kami: agtran.com

Untuk sebarang pertanyaan sila dail nombor seperti yang tertera:  +60189890800

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *