Kereta Sewa di Pasir Mas

Servis kereta sewa di sekitar Pasir Mas

Agtran menyediakan sewa kereta Pasir Mas dengan harga yang murah serta berpatutan untuk kegunaan harian, mingguan atau bulanan pelanggan. Sama ada anda melancong untuk bekerja, membuat kenangan keluarga, atau bercuti romantis untuk dua orang, anda perlu tahu satu perkara: kereta yang berkualiti adalah sesuatu yang mesti dimiliki semasa bercuti. Oleh itu, Agtran menyediakan servis dan harga kereta sewa yang sangat berbaloi di Pasir Mas, Kelantan. 

Kereta Sewa Di Pasir Mas

Harga kereta sewa di Pasir Mas

Disini kami telah sediakan senarai harga kereta sewa untuk anda. Kami menyediakan senarai ini untuk memudahkan anda booking kereta sewa bersama kami di Kelantan. Untuk info diskaun anda boleh layari facebook kami Facebook Page | AGTRAN

Model Kereta

HARGA (RM)

 

 

 

Harian

Separuh hari

Per Jam

Viva Auto 1.0

RM110

RM70

RM12

Axia Auto 1.0

RM130

RM80

RM12

Myvi Auto 1.3

RM140

RM80

RM12

Saga FLX Auto 1.3

RM130

RM80

RM12

Myvi SE Auto 1.5

RM150

RM100

RM14

Bezza Auto 1.3 X

RM160

RM100

RM14

Saga VVT Auto 1.3

RM160

RM120

RM14

Alza Auto 1.5

RM200

RM120

RM14

Alphard Auto 2.4 (V)

RM700

RM400

RM35

Velfire Auto 2.5

RM800

RM400

RM50

Van (10 Seater) – Manual

RM400

Van (14 Seater) – Manual

RM500

Bas (40 Seater)

RM1500

Agtran mempunyai tawaran terbaik untuk semua jenis kereta sewa, jadi anda boleh bekerja – atau berseronok dengan baik. Contohnya, sewa kereta murah di Pasir Mas, Kelantan dengan Agtran. Perkhidmatan yang mesra, kereta baru dan harga rendah adalah sebahagian daripada kami setiap hari. Sama ada anda menyewa kereta rendah untuk urusan perniagaan atau bersantai, atau anda memerlukan kereta atau van, Agtran mempunyai kereta sewa yang sesuai di Kelantan untuk anda. 

Kereta Sewa Di Pasir Mas

Cara Menyewa Perkhidmatan Kereta Sewa Agtran

Anda boleh melayari laman web ini https://www.agtran.com/ sebagai cara untuk menyewa kereta sewa di Pasir Mas melalui dalam talian.

  • Melalui laman web ini, kami telah menyediakan senarai model kereta termasuk harga sebagai rujukan bagi pelanggan untuk memilih pilihan sewa kereta terbaik mereka. Jadi, mereka hanya perlu memasukkan beberapa maklumat seperti tarikh untuk menyewa kereta, jenis kereta sewa dan sebagainya. Tanpa membuang masa, anda boleh menyewa kereta sewa di  Kelantan dengan mudah. 

 

  • Walau bagaimanapun, jika anda adalah jenis orang yang lebih suka berkomunikasi secara langsung dengan syarikat untuk menjawab soalan anda. Anda boleh menghubungi atau WhatsApp https://whatsapp.agtran.com/, +60189890800 nombor yang diberikan. Pelanggan boleh mengemukakan sebarang pertanyaan mengenai persoalan perkhidmatan penyewaan kereta kepada orang yang bertanggungjawab. 

 

  • Selain itu, pelanggan juga dapat menggunakan e-mel untuk menghubungi kami dan bertanya tentang sebarang pertanyaan atau rasa ingin tahu syarikat kami: [email protected]

 

Untuk info lain, klik link-link dibawah:

Kereta Sewa Murah Kota Bharu Kereta Sewa Murah KB  KB Kereta Sewa  Kereta Sewa Kelantan   Kereta Sewa KB    Kereta Sewa KB Murah  Kereta Sewa KB

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *