Categories
info

Kereta Sewa Klang

Servis kereta sewa Klang

Agtran ada menyediakan servis kereta sewa di sekitar kawasan Klang untuk memudahkan perjalanan anda. Anda boleh melawat ke tempat menarik di sekitar Klang kerana Klang dahulunya dikenali sebagai Kelang merupakan Bandar DiRaja beserta tagline ‘Klang Indah dan Permai’, bandar terbesar Selangor, bandar sekolah menengah persendirian dan sebuah daerah di Negeri Selangor Darul Ehsan, Malaysia. Bandar ini pernah menjadi ibu negeri Selangor sebelum wujudnya Kuala Lumpur dan Shah Alam. Ia terletak kira-kira 32 km di barat Kuala Lumpur dan merupakan bandar ketiga terbesar di Selangor.  

Daerah Klang terbahagi kepada dua (2), iaitu North Klang (Klang Utara) dan South Klang (Klang Selatan) oleh Sungai Klang. Klang Utara dibahagikan kepada tiga (3) sub-daerah – Kapar, Rantau Panjang, dan juga Meru. 

Kereta Sewa Klang

Senarai pusat membeli belah yang anda  boleh kunjungi di Klang :

Terdapat banyak mall dibuka khas buat mereka yang gemar membeli belah sepanjang berada di Selangor. Jadi kami merupakan pilihan anda untuk sewa kereta di Klang.

  • AEON Bukit Tinggi Shopping Centre (Bandar Bukit Tinggi),
  • Big (TUNE) Mall (Persiaran Raja Musa),
  • Centro Mall,
  • AEON Big Hypermarket (Kapar Road),
  • Giant Hypermarket (Bandar Bukit Tinggi, Klang Sentral),
  • GM Klang Wholesale City (Bandar Botanic),
  • AEON Bukit Raja Shopping Centre (Bandar Baru Klang),
  • Klang Parade (Jalan Meru), dan banyak lagi.

Klang jugak ada Little India Klang dekat Jalan Tengku Kelana bertemakan old-school. Banyak restoran India Muslim sini yanganda wajib cuba. Jangan lupa untuk singgah makan nasi daun pisang di sana. Serta jangan lupa pulak dengan Pasar Jawa Klang. Kat sini, korang boleh beli makanan ringan seperti keropok, kuih tradisional, ikan bilis, ikan kering, dan lain-lain.

Tempat menarik yang perlu anda kunjungi :

Nak menghirup udara segar dan merasai suasana angin sepoi -sepoi pun tak perlu pergi jauh. Antara tempat yang korang boleh kunjungi seperti :

Kereta Sewa Klang

Bagi para pengunjung dan pelancong yang datang ke Klang dengan menaiki bas express ataupun menaiki penerbangan  samada atas urusan kerja atau melancong, sewa kereta di kawasan Klang dengan AGTRAN  dan van atau bas adalah satu keperluan pada masa kini. Ianya dapat menjimatkan masa perjalanan dan anda juga bebas menjelajah serta bergerak kemana-mana lokasi di Selangor yang sememangnya kaya dengan tempat menarik. 

Senarai harga kereta sewa Agtran:

Model Kereta HARGA (RM)
Harian  Separuh hari  Per Jam
Viva Auto 1.0 RM110 RM70 RM12
Axia Auto 1.0 RM130 RM80 RM12
Myvi Auto 1.3 RM140 RM80 RM12
Saga FLX Auto 1.3 RM130 RM80 RM12
Myvi SE Auto 1.5 RM150 RM100 RM14
Bezza Auto 1.3 X RM160 RM100 RM14
Saga VVT Auto 1.3 RM160 RM120 RM14
Alza Auto 1.5 RM200 RM120 RM14
Alphard Auto 2.4 (V) RM700 RM400 RM35
Velfire Auto 2.5 RM800 RM400 RM50
Van (10 Seater) – Manual RM400
Van (14 Seater) – Manual RM500
Bas (40 Seater) RM1500


Mudah sahaja, anda boleh WhatsApp kami di nombor ini: whatsapp.agtran.com

 

Untuk info lanjut, sila klik link dibawah:

sewa kereta kota bharu 2020  kereta sewa bulanan di kota bharu  sewa MPV kota bharu  kereta sewa kota bharu murah  kereta sewa kota bharu airport  Kereta Sewa Murah KB  KB Kereta Sewa  Kereta Sewa Kelantan   Kereta Sewa KB    Kereta Sewa KB Murah

One reply on “Kereta Sewa Klang”

I truly love your blog.. Very nice colors & theme. Did you develop this site yourself? Please reply back as I’m planning to create my own personal blog and would love to learn where you got this from or what the theme is named. Appreciate it.

Leave a Reply

Your email address will not be published.