Kereta Sewa Kota Bharu Airport

Kereta Sewa | Agtran

Memerlukan kenderaan ketika di Kelantan? Pening mencari kereta sewa di Kota Bharu Airport? Kini tidak lagi kerana kami Agtran pembekal kereta sewa yang dipercayai di Kelantan, dengan kadar harga sewaan yang berpatutan serta kena dengan bajet anda. Anda tidak perlu lagi risau untuk menyewa kereta sewa.  

Agtran ada menyediakan pelbagai jenis kenderaan dengan harga yang sangat berpatutan untuk pelanggan. anda inginkan kereta yang bersih? Kereta yang berkualiti? Kereta yang diselenggara dengan baik? Maka kami dapat memenuhi permintaan anda! Agtran merupakan salah satu pembekal kereta yag sangat dipercayai kereana keselesaan pelanggan merupakan keutamaan kami.

 Penghantaran dan Ambil di Lapangan Terbang Kota Bharu 

Agtran ada menyediakan penghantaran dan ambil di Lapangan Terbang Kota Bharu secara percuma kepada pelanggan kami. Turun saja dari kapal terbang, kereta sewa dah ada di depan mata. Kami menawarkan kereta sewa yang berkualiti dimana kereta sewa disimpan dengan baik, dibersihkan dan lulus prosedur pemeriksaan kualiti sebelum diserahkan kepada pelanggan.

kereta sewa kota bharu airport

 

Kereta Axia auto salah satu kereta yang sangat jimat penggunaan minyak. Kereta yang bagus untuk kegunaan di bandar. Anda ingin tahu dengan lebih lanjut mengenai kereta axia auto? Boleh klink link ini  Kereta Sewa Axia | Agtran 

Anda nak model kereta lain selain Axia? Contohnya, Myvi, Bezza, dan Velfire? Jangan risau kami menyediakan pelbagai model kereta bahkan kami juga menyediakan van dan bas. Anda hanya klik DISINI untuk melihat senarai model kereta dan harganya. 

Mengapa memilih Kereta Sewa Agtran di Kota Bharu Airport? 

  • Tiada caj penghantaran dan ambil kereta sewa dikenakan. 
  • Harga murah dan berpatutan. 
  • Menyediakan perkhidmatan sewa bersama pemandu. 
  • Kereta yang diselengara dengan baik untuk menjamin keselamatan anda. 
  • Servis yang tip top untuk pelanggan. 
  • Pelbagai jenis model kereta disediakan untuk pelanggan. 

Berminat dan ingin menempah kereta sewa Kota Bharu Airport? 

  • Anda boleh terus call atau whatsapp kami di nombor yany tertera : whatsapp.agtran.com
  • Anda boleh menempah secara online di  agtran.com

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut sila rujuk link tersebutCara Tempah 

 

Untuk info menarik? Sila klik link di bawah: 

Kereta Sewa Airport Kelantan  Kereta Sewa KB Murah  Kereta Sewa Kelantan  Kereta Sewa KB Airport  Kereta Sewa Kelantan  Kereta Sewa KB 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *