Kereta Sewa Kota Bharu Murah

Kereta Sewa  | Agtran 

Nak bercuti di Kelantan? Perlukan kereta sewa yang murah serta berkualiti? Agtran dapat membantu anda. Kami pembekal kereta sewa di Kelantan yang menyediakan servis kereta sewa Kota Bharu yang murah, berpatutan dan terbaik untuk pelanggan kami. Selain itu, kami juga ada menyediakan kereta sewa bersama pemandu untuk kemudahaan pelanggan kami. “Leasing”? Jangan risau kami juga menyediakan servis “leasing” untuk kemudahan anda di sekitar Kelantan.  

 Agtran ada menyediakan pelbagai jenis model kereta dengan harga yang murah untuk pelanggan kami. Anda akan dapat merasai perjalanan yang lancar serta selesa sepanjang menggunakan servis kereta sewa kami. Kami yakin akan memberikan 100% servis yang bagus dan terbaik untuk anda.  

Harga Kereta Sewa Kota Bharu yang Murah serta Berpatutan. 

Disini kami telah selitkan senarai model kereta dan harganya untuk anda.

Dengan harga yang murah, anda dapat kereta sewa yang diselenggara dengan baik, dijaga serta bersih untuk keselesaan perjalanan anda di Kota Bharu.

  • Axia merupakan salah satu kereta pilihan pelanggan untuk ke bandar. Kenapa? Untuk tahu dengan lebih lanjut, sila klik link disebelah:  Kereta Sewa Axia | Agtran 

 

Model Kereta 

HARGA (RM) 

 

 

 

Harian  

Separuh hari  

Per Jam 

Viva Auto 1.0 

RM110 

RM70 

RM12 

Axia Auto 1.0 

RM130 

RM80 

RM12 

Myvi Auto 1.3 

RM140 

RM80 

RM12 

Saga FLX Auto 1.3 

RM130 

RM80 

RM12 

Myvi SE Auto 1.5 

RM150 

RM100 

RM14 

Bezza Auto 1.3 X 

RM160 

RM100 

RM14 

Saga VVT Auto 1.3 

RM160 

RM120 

RM14 

Alza Auto 1.5 

RM200 

RM120 

RM14 

Alphard Auto 2.4 (V) 

RM700 

RM400 

RM35 

Velfire Auto 2.5 

RM800 

RM400 

RM50 

Van (10 Seater) – Manual 

RM400 

 

 

Van (14 Seater) – Manual 

RM500 

 

 

Bas (40 Seater) 

RM1500 

 

 

kereta sewa kota bharu murah

Seperti yang anda lihat senarai harga diatas, kami juga menayediakan van dan bas dimana merupakan kenderaan yang terbaik untuk mengangkut barang-barang atau membawa ramai penumpang dalam satu masa.

Walaubagaimanapu, minimum sewaan bagi van dan bas hanya seharian dan tidak disediakan untuk sewaan separuh hari atau per jam. 

Servis Kereta Sewa Kota Bharu yang Murah untuk Anda .  Berminat? 

Kami menyediakan platform tempahan secara online untuk memudahkan proses tempahan anda. Anda hanya perlu memasukkan beberapa maklumat penting contohnya, tarikh untuk menyewa, model kereta dan butiran penting yang lain. 

Atau anda boleh terus menghubungi kami untuk apa-apa tempahan atau soalan berkenaan servis kereta sewa kami. Syarikat kami menjanjikan harga kereta sewa yang murah di Kota Bharu Kelantan.   

Anda boleh berhubung dengan kami melalui nombor telefon yang tertera disini whatsapp.agtran.com atau melalui email [email protected] sebagai medium untuk berkomunikasi dengan pihak kami. 

Link-link dibawah dapat memberi info dengan lebih lanjut: 

Kereta Sewa Murah KB  KB Kereta Sewa  Kereta Sewa Kelantan   Kereta Sewa KB    Kereta Sewa KB Murah  Kereta Sewa KB Airport   Kereta Sewa Kelantan Airport   Kereta Sewa Airport Kelantan 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *