Kereta Sewa Murah Alza Kelantan

Kereta sewa murah Alza Kelantan

Ingin bercuti dalam Kelantan dengan kereta sewa Alza yang murah? Agtran memudahkan anda menyewa kereta yang sesuai dengan perjalanan anda. Alza adalah salah satu MPV yang disediakan oleh kami. Menyewa MPV bermaksud mempunyai banyak ruang untuk peralatan dan kumpulan perjalanan anda. Sama ada di jalan raya dengan keluarga atau rakan, anda akan merasai keselesaan MPV anda.

Penyewaan kereta Alza murah di Kelantan menyediakan kenderaan 7 seater yang kukuh dan sesuai untuk percutian keluarga dan perjalanan perniagaan. Dengan ruang kaki dan bagasi yang banyak untuk penumpang dan kemampuan muatan yang mencukupi, kereta sewa Alza dapat menjadi teman perjalanan yang sempurna. Ikuti MPV anda dalam perjalanan membeli-belah ke pusat membeli-belah yang luar biasa atau pergi ke kawasan semula jadi yang indah di Kelantan. Ke mana sahaja anda mahu pergi, kereta sewa Alza anda di Kelantan boleh membawa anda ke sana dengan selamat dan bergaya.

Kereta Sewa Murah Alza Kelantan

Harga kereta sewa Alza murah di Kelantan

Kami menyediakan kereta sewa Alza yang sangat murah dan berkualiti dengan harga yang mampu milik di Kelantan. Servis yang kami sediakan sangat bagus untuk semua pelanggan kami. Anda boleh rujuk senarai dibawah untuk melihat semua jenis model kereta sewa yang ditawarkan oleh kami. 

Model Kereta

HARGA (RM)

 

 

 

Harian

Separuh hari

Per Jam

Viva Auto 1.0

RM110

RM70

RM12

Axia Auto 1.0

RM130

RM80

RM12

Myvi Auto 1.3

RM140

RM80

RM12

Saga FLX Auto 1.3

RM130

RM80

RM12

Myvi SE Auto 1.5

RM150

RM100

RM14

Bezza Auto 1.3 X

RM160

RM100

RM14

Saga VVT Auto 1.3

RM160

RM120

RM14

Alza Auto 1.5

RM200

RM120

RM14

Alphard Auto 2.4 (V)

RM700

RM400

RM35

Velfire Auto 2.5

RM800

RM400

RM50

Van (10 Seater) – Manual

RM400

Van (14 Seater) – Manual

RM500

Bas (40 Seater)

RM1500

Jangan buang masa menunggu bas yang penuh sesak dan teksi-teksi yang mahal dalam perjalanan anda seterusnya ke Kelantan. Sebagai gantinya, pesanlah sewa Alza Kelantan yang murah dan berpatutan ada di sini hari ini dengan Agtran dan terokai kawasan ini pada masa lapang anda secara bebas. Oleh itu, sama ada anda berada di bandar untuk urusan perniagaan atau bersantai, anda akan mendapat jalan mudah untuk pergi kemana-mana mesyuarat atau persidangan, serta tarikan-tarikan yang mesti dilihat di Kelantan.

Kereta Sewa Murah Alza Kelantan

Hubungi kami:

Jika anda ingin menghubungi kami atau mempunyai persoalan tentang syarikat kami / servis kereta sewa alza kami yang murah di Kelantan anda boleh layari link-link yang disediakan dibawah untuk rujukan anda:

Anda juga dapat melihat review-review pelanggan serta diskaun-diskaun terkini kami melalui website rasmi kami atau facebook page kami di link diatas.

 

Untuk info lanjut, sila klik link yang disediakan dibawah:

sewa kereta kota bharu 2020  kereta sewa bulanan di kota bharu  sewa MPV kota bharu  kereta sewa kota bharu murah  kereta sewa kota bharu airport  Kereta Sewa Murah KB  KB Kereta Sewa  Kereta Sewa Kelantan   Kereta Sewa KB    Kereta Sewa KB Murah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *