Kereta Sewa Murah Kota Bharu 2020

Servis kereta sewa murah Kota Bharu 2020

KERETA SEWA MURAH KOTA BHARU 2020 | AGTRAN menawarkan pelbagai kenderaan yang terdiri daripada kereta kompak ekonomi, sedan, MPV, dan van mewah untuk kemudahan anda. Apa yang terbaik mengenai syarikat sewa kereta ini, kami menawarkan pelanggan dengan pelbagai pilihan kereta yang sesuai untuk sebarang perjalanan, tujuan, jangka masa dan anggaran bermula SERENDAH RM50.

Kereta Sewa Murah Kota Bharu 2020

7 Sebab Pelanggan Memilih Kereta Sewa Murah Agtran

Adakah anda tahu mengapa lebih dari 1000 pelanggan menyewa kereta dengan Agtran Travel Sdn Bhd ketika berada di Kelantan?

1. Tempahan Segera dalam Talian

Anda boleh menempah terus kereta anda dalam talian dan mendapatkan pengesahan dalam hanya beberapa minit. Tiada lagi proses tempahan manual yang merumitkan. Dan anda tidak perlu lagi menunggu 24 jam untuk mendapatkan pengesahan.

2. Mengapa Perlu Tempahan Terus?

Buat tempahan secara terus kepada Agtran Travel Sdn Bhd dengan kata lain bermaksud menjadi orang pertama yang mendapatkan diskaun dan kadar khas. Berbeza dengan pembekal perkhidmatan sewaan kereta yang lain, Agtran Travel Sdn Bhd tidak mempunyai rakan kongsi pihak ketiga yang hanya akan menyebabkan tambahan kos. Semua transaksi dibuat terus kepada mereka.

3. Pengambilan Percuma

Agtran Travel Sdn Bhd boleh menjemput anda di destinasi yang paling mudah untuk anda. Pilih daripada lokasi pengambilan dan penghantaran utama: Lapangan Terbang Sultan Ismail Petra , Stesen Bas Kota Bharu atau untuk destinasi lain boleh terus hubungi team kami.

4. Pengalaman Dalam Industri

Agtran Travel Sdn Bhd berbangga dengan pencapaian mereka sepanjang tahun dalam berkhidmat kepada pelanggan yang rata-ratanya berpuas hati sejak 201.4 Walaubagaimanapun, Agtran Travel Sdn Bhd ingin terus meningkatkan mutu perkhidmatan dan menaik taraf model kereta dari tahun demi tahun untuk memenuhi jangkaan pelanggan.

5. Kadar Sewa Kereta Bajet

Agtran Travel Sdn Bhd tidak menambah kadar caj untuk bayaran komisen dan perbelanjaan tambahan. Oleh sebab itu Agtran Travel Sdn Bhd dapat menyediakan anda dengan kadar sewa yang paling berpatutan di seluruh bandar Kelantan.

6. Jenama Tempatan dengan Perkhidmatan Bertaraf Antarabangsa

Agtran Travel Sdn Bhd tidak mempunyai kereta berjenama popular seperti Avis, Hertz, atau kereta Eropah yang lain. Tetapi apa yang membezakan Agtran Travel Sdn Bhdad alah perkhidmatan premium yang kami beri kepada pelanggan. Selain daripada menyediakan anda kereta yang berkualiti, Agtran Travel Sdn Bhd juga memenuhi permintaan khas anda yang akan mencipta memori perjalanan anda yang indah ketika bersama dengan mereka.

7. Model kereta yang dijaga dengan rapi

Majoriti kereta sewa Agtran Travel Sdn Bhd tidak kurang daripada empat tahun, seterusnya memberikan jaminan kepada anda bahawa anda akan sentiasa mendapat kereta yang baru dari mereka. Selain daripada itu, semua unit Agtran Travel Sdn Bhd juga dibersihkan dan diselenggarakan dengan tetap untuk memastikan keselesaan dan keselamatan anda sepenuhnya.

Kereta Sewa Murah Kota Bharu 2020

Tarikh Peak Season Kelantan

22 Nov 2019 – 1 Jan 2020
24-28 Jan 2020 (Raya Cina)
7-9 Feb 2020 (Thaipusam)
12 – 22 Mac 2020 (Cuti Sekolah)
30 Apr – 4 Mei 2020 (Hari Pekerja)
7-11 Mei 2020 (Wesak & Nuzul Quran)
21 Mei – 6 Jun 2020 (Raya & Cuti Sekolah)
23 Jul – 2 Aug 2020 (Raya Haji & Cuti Sekolah)
20 -23 Aug 2020 (Awal Muharam)
29-31 Aug 2020 (Merdeka)
9-16 Sep 2020 (Agong & Hari Malaysia)
29 Okt – 2 Nov (Nabi Muhamad)
13-15 Nov 2020 (Deepavali)
19 Nov – 3 Jan 2021 (Cuti Sekolah)

Anda dinasihati supaya menempah segera supaya kereta tidak kehabisan semasa anda ingin menyewa!

Untuk harga kereta sewa, anda boleh rujuk di artikel HARGA KERETA SEWA 

Kami juga menerima tempahan untuk sewaan harian, mingguan dan tahunan. Untuk maklumat anda semua, kami berada di beberapa lokasi dan boleh menghubungi kami di:

whatsapp.agtran.com

Untuk info lanjut, sila klik link dibawah:

sewa kereta kota bharu 2020  kereta sewa bulanan di kota bharu  sewa MPV kota bharu  kereta sewa kota bharu murah  kereta sewa kota bharu airport  Kereta Sewa Murah KB  KB Kereta Sewa  Kereta Sewa Kelantan   Kereta Sewa KB    Kereta Sewa KB Murah

Share this article with those closest to you:

10,333 thoughts on “Kereta Sewa Murah Kota Bharu 2020