Kereta Sewa Murah Taman Plaza

Mencari kereta sewa murah Taman Plaza?

AGTRAN merupakan pembekal kereta sewa murah Taman Plaza di Kuantan. Kami akan memberi anda tawaran sewa kenderaan yang terbaik dan murah di pasaran. Harga yang ditawrakan semestinya murah serta berpatutan untuk kegunaan harian, mingguan atau bulanan pelanggan Kereta sewa merupakan salah satu keperluan untuk pelbagai kegunaan kepada mereka yang ingin bergerak tetapi tiada kenderaan. Jangan risau kerana Agtran sedia untuk membantu anda. Sekiranya anda ingin melihat lebih banyak info dari kami, anda boleh mengunjungi halaman ini: Facebook | Agtran

Kelebihan yang anda dapat dengan harga murah

  • Kadar harga yang mampu milik

Sudah pastinya tawaran sewa kereta kami amat murah kerana kadar bayaran sewa kami adalah serendah RM50 dengan minima masa sewaan 5 jam. Murah bukan? Tetapi, jika anda menyewa dengan kami selama sehari atau seminggu, kadar bayaran selama sejam akan semakin rendah. 

Makin lama anda menyewa dengan kami, makin murah kadar bayaran anda. Untuk keterangan lebih lanjut, anda boleh klik ini Senarai harga kereta sewa | Agtran.

  • Pantas & mudah

Kami mempunyai laman web yang tersendiri untuk membuat tempahan yang pantas. Selain itu, laman web kami menggunakan servis pembayaran secara “online” sebaik sahaja menempah. Anda boleh mengunjungi laman web kereta sewa kami di agtran.com

  • Tip Top & Bersih

Kereta kami sentiasa bersih untuk menjaga keadaan kebersihan. Mereka bukan sahaja kelihatan baik tetapi juga berbau harum.

  • Keselamatan anda terpelihara dengan baik

Kami memeriksa kereta kami secara berkala untuk menjaga keselamatan dan keselesaan  bagi pelanggan kami. Keselamatan anda adalah keutamaan kami.

Pelbagai pilihan kereta sewa untuk anda

Mencari kereta kompak, sedan atau MPV? Pelbagai pilihan model kereta sewa yang boleh dipilih mengikut citarasa dan keperluan anda. Apa yang pasti, kami menjamin harga sewaan sangat murah di pasaran dan tersangat mampu milik. 

Kereta Sewa Murah Taman Plaza

Hubungi kami sekarang untuk menyewa kereta sewa murah Taman Plaza!

Untuk tujuan tempahan kereta, anda boleh klik link ini Cara Tempahan | Agtran  untuk mengetahui cara-cara menempah kereta sewa dengan kami.

Anda juga boleh terus whatsapp kami di Whatsapp | Agtran jika anda ingin menggunakan perkhidamatan kereta sewa dengan kami. Jadi tunggu apa lagi guys, jom tempah sekarang!