Categories
info

Kereta Sewa Velfire Kuantan Pahang

Kereta sewa velfire Kuantan Pahang

Pertama kali bercuti ke ibu negeri Pahang? Pasti yang sering menjadi cadangan di telinga anda tentang tempat menarik di Kuantan adalah Teluk Cempedak, Tanjung Lumpur juga Pantai Cherating bukan? Sebenarnya banyak lagi destinasi menarik di Kuantan yang boleh anda terokai untuk percutian bersama keluarga. Pantai-pantai menarik di Kuantan bukan hanya ada 2 sahaja, tetapi lebih daripada 4 destinasi pantai menarik. Semua kawasan yang ideal ini boleh dilawati bersama kerluarga tersayang dengan Kereta Sewa velfire Kuantan Pahang.

Kami mempunyai banyak cawangan kereta sewa sekitar Kuantan. Dengan cawangan yang kami ada sekarang, kami dapat mengambil dan menurunkan pelanggan kami pada bila-bila masa dan di mana sahaja di kawasan Pahang yang anda ingin.

Pelbagai pilihan kereta sewa

Kami mempunyai pelbagai jenis model kereta sewa untuk anda pilih. Adakah anda membawa ahli keluarga atau ahli kumpulan yang ramai? Kerana anda boleh mencuba untuk menyewa kereta MPV iaitu kereta sewa 6 seater. Kereta sewa MPV yang kami sediakan untuk anda adalah kereta Vellfire, supaya anda mendapat keselesaan yang optimum semasa bercuti bersama yang tersayang. 

Kereta Sewa Velfire Kuantan Pahang

Selain itu, jika anda mahukan ruang atau seat yang lebih besar dan banyak, anda boleh menyewa van atau bas kerana kami juga menyediakannya untuk anda. Untuk maklumat lebih lanjut, anda boleh klik link ini Senarai harga kereta sewa | Agtran untuk senarai kenderaan sewa kami. Berikut adalah senarai harga mengikut masa sewaan.

Model Kereta HARGA (RM)    
  Harian Separuh hari Per Jam
Viva Auto 1.0 RM115 RM75 RM10
Axia Auto 1.0 RM125 RM85 RM10
Myvi Auto 1.3 RM135 RM85 RM10
Saga FLX Auto 1.3 RM160 RM110 RM12
Bezza Auto 1.3 X RM155 RM110 RM12
Alza Auto 1.5 RM205 RM125 RM12
Alphard Auto 2.4 (V) RM700 RM400 RM35
Velfire Auto 2.5 RM800 RM400 RM50
Van (10 Seater) – Manual RM400
Van (14 Seater) – Manual RM500
Bas (40 Seater) RM1500

Kelebihan anda menyewa MPV dengan kami

  • MPV yang disediakan oleh kami berkualiti dan di servis dengan baik. 

Kami memeriksa kereta MPV kami secara berkala untuk menjaga keselamatan bagi pelanggan kami. Keselamatan anda adalah keutamaan kami

  • MPV kami juga bersih dan wangi

Kereta MPV kami sentiasa bersih untuk anda. mereka bukan sahaja kelihatan baik tetapi juga berbau harum.

  • Penghantaran atau ambil kereta sewa tepat pada masanya

Anda juga tidak perlu menunggu lama untuk setiap kali menempah kereta untuk ke destinasi pilihan anda. Kami akan memastikan kereta sewa yang dipilih oleh anda akan sampai tepat pada masa yang ditetapkan oleh anda.

  • Maklum balas yang baik

Agtran akan memberikan anda tawaran sewa kenderaan yang terbaik di Kuantan. Sekiranya anda ingin melihat lebih banyak maklum balas pelanggan kami, anda boleh mengunjungi halaman ini Review | Agtran.

 

Berminat untuk menyewa kereta sewa MPV Kuantan?

Anda boleh terus berurusan dengan kami untuk proses penempahan kereta MPV di Kuantan dan hubungi kami di Whatsapp | Agtran / +60189890800 atau terus tempah secara online melalui laman web ini agtran.com yang beroperasi 24 jam.


Kami dapat menjamin kereta sewa yang berkualiti untuk perjalanan dan keselamatan pelanggan kami.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *