MPV Sewa Taman Plaza Kuantan

MPV Sewa Taman Plaza Kuantan

Kemana anda ingin pergi bercuti bersama keluarga sempena cuti sekolah ini? Apa kata anda mengunjungi Kuantan. Walaupun Kuantan tidak semegah bandar-bandar lain seperti Ipoh dan Kuala Lumpur, tetapi negeri ini ada tarikan dan keunikannya yang tersendiri. Di Kuantan terdapatnya pantai-pantai yang indah sebagai salah satu daya tarikan pelancongan di negeri Pahang. Selain itu, banyak tempat-tempat bercuti yang menarik untuk dilakukan bersama keluarga. Jom bercuti di Kuantan bersama keluarga dengan menggunakan servis MPV sewa Taman Plaza Kuantan. 

Kenapa pilih kereta MPV?

MPV Sewa Taman Plaza Kuantan

Kereta jenis MPV sangat sesuai untuk percutian yang melibatkan ramai orang terutamanya bagi mereka yang mempunyai ahli keluarga yang ramai. Dengan bentuk yang besar, memiliki 6-7 seater dan ruangan yang luas mampu memberi keselesaan untuk anda melakukan perjalanan di sekitar Kuantan. Kereta kami sentiasa dijaga, diservis secara berjadual dan dibersih untuk keselesaan dan keselamatan anda.

Harga sewa yang berbaloi untuk anda

Berikut merupakan pakej-pakej sewa kereta yang kami sediakan. Pakej yang kami sediakan adalah harga mengikut jam, separuh hari dan sehari. Anda juga boleh menyewa dengan jangka masa yang lebih lama seperti seminggu mahupun sebulan. Apa yang pasti, harga boleh dirunding lebih murah jika anda menyewa lebih lama dengan kami. Menarik kan guys!

Untuk melihat jenis-jenis model kereta sewa berserta harga dengan lebih terperinci, anda boleh klik link ini Senarai harga kereta sewa | Agtran.

Model Kereta HARGA (RM)    
  Harian Separuh hari Per Jam
Viva Auto 1.0 RM115 RM75 RM10
Axia Auto 1.0 RM125 RM85 RM10
Myvi Auto 1.3 RM135 RM85 RM10
Saga FLX Auto 1.3 RM160 RM110 RM12
Bezza Auto 1.3 X RM155 RM110 RM12
Alza Auto 1.5 RM205 RM125 RM12
Alphard Auto 2.4 (V) RM700 RM400 RM35
Velfire Auto 2.5 RM800 RM400 RM50
Van (10 Seater) – Manual RM400
Van (14 Seater) – Manual RM500
Bas (40 Seater) RM1500

Ayuh tempah MPV sewa Taman Plaza Kuantan sekarang! 

Agtran sentiasa meningkatkan mutu dan kualiti servis kami dari masa ke masa untuk memberikan kepuasan dan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan kami. Untuk sebarang tempahan, anda boleh hubungi kami dan whatsapp je di nombor yang tertera. Tempahan secara online juga boleh dilakukan di website kami.

Share this article with those closest to you:

31 thoughts on “MPV Sewa Taman Plaza Kuantan

Leave a Reply

Your email address will not be published.