Sewa Kereta Axia Murah Shah Alam

Servis Sewa Kereta Axia Murah Shah Alam

SEWA KERETA AXIA MURAH SHAH ALAM |Kereta comel ini mempunyai bonet besar, sesuai untuk yang bekeluarga. Nak shopping pun tak risau space. Nak balik kampung lagilah mudah. Anda tidak perlu lagi risau untuk kemana sahaja kerana kami menyediakan servis kereta sewa 24 jam untuk anda semua. Kami akan menghantar kemana sahaja yang anda mahukan. Harga pun sangat berpatutan dan murah. 

Menjadikan kami sebagai pilihan anda satu pilihan yang tepat. Kami tidak akan mensia-siakan harapan anda. Agtran menjanjikan servis yang tip top untuk anda. Jadikan pelanggan kami hari ini untuk keselesaan perjalanan anda sepanjang hari. 

Malah ia cukup sesuai untuk pemanduan bandar (urban ride) seperti Kuala Lumpur dan Shah Alam, dengan kapasiti enjinnya dan saiznya yang comel itu. Untuk memarkir dan melalui lorong yang sempit, memang tidak ada masalah langsung. Begitu juga jika berada di kesesakan lalu lintas, senang untuk mencelah-celah di antara kenderaan lain.

Sewa Kereta Axia Murah Shah Alam

Harga Semasa Axia Auto 1.0
Rm130/Day
Rm80/Halfday
Rm12/Hour

Dengan harga RM130 Axia ni anda tidak perlu risau dengan keselamaatan dan keselesaan kereta. Agtran sentiasa menghantar kereta untuk diservis dan sesuai untuk perjalanan jauh.

Sewa Kereta Axia Murah Shah Alam

Cara untuk Tempah Kereta Sewa Axia murah Shah Alam 

Anda boleh menyewa kereta sewa secara online dengan melayari https://www.agtran.com/ . Melalui online, kami telah menyediakan senarai jenis kereta dan harganya untuk memudahkan pelanggan memilih kereta sewa yang diidamkan. Dengan itu, anda hanya perlu memasukkan maklumat-maklumat seperti tarikh menyewa serta jenis kereta. Tanpa membuang masa, pelanggan dapat menempah kereta sewa dengan mudan dan tersusun. 

Jika pelanggan lebih cenderung untuk berkomunikasi dengan syarikat itu sendiri bagimemudahkan pertanyaan. Anda boleh menghubungi atau whatsapp whatsapp.agtran.com ,+60189890800. Pelanggan akan dapat penjelasan yang lebih terperinci dan teliti atas soalan yang dituju.

Nak tengok senarai harga kereta lain klik di SINI

Jom booking melalui Whatsapp atau call kami segera untuk pertanyaan!

whatsapp.agtran.com

Untuk info yang lebih lanjut, anda boleh klik link-link dibawah: 

keretasewasalam keretasewashahalamseksyen17 keretasewashahalam keretasewasuria  sewakeretashahalam 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *