Sewa Kereta Ikut Jam Kota Bharu

Servis sewa kereta ikut jam Kota Bharu

SEWA KERETA IKUT JAM KOTA BHARU | Agtran merupakan sebuah syarikat yang menyediakan perkhidmatan kereta sewa mengikut jam di seluruh negeri Kelantan terutamanya di kawasan Kota Bharu dengan harga yang terlajak murah dan servis terbaik.

Percutian bersama keluarga

Percutian atau perjalanan makan angin bersama keluarga dan kawan-kawan adalah sesuatu yang menarik untuk anda lakarkan bersama kereta sewa Agtran yang bertapak di Kota Bharu ini. Anda boleh memilih kereta yang besar, cantik dan selesa supaya keluarga dan rakan-rakan dapat menikmati percutian dengan baik dan menyeronokkan.

Sewa Kereta Ikut Jam Kota Bharu

Sebaliknya, sekiranya anda travel bersama keluarga atau bersama kumpulan kecil dan tujuan anda datang ke Kelantan adalah untuk bercuti, maka seeloknya anda mencari kereta sewa yang terdiri dari jenis MPV, Van atau Bas bergantung kepada kehendak dan bajet anda.

Sewa Kereta Ikut Jam Kota Bharu

Sekiranya anda memperoleh kereta yang sesuai, percutian anda akan menjadi lebih selesa kerana anda bersama rakan-rakan anda atau keluarga ada akan dapat menikmati percutian anda dengan pemanduan yang selesa dan nyaman. Tambahan pula, salah satu kebaikan menyewa kereta yang besar adalah ia memberikan anda ruang dalam kereta yang luas, sesuai bagi anda yang kuat bershopping.

Sewa Kereta Ikut Jam Kota Bharu

Menghadiri mesyuarat 

Anda boleh menyewa kereta yang sesuai dengan anda untuk menghadiri mesyuarat, majlis atau apa-apa bentuk perjalanan yang melibatkan urusan kerja dan pejabat anda. Sekiranya urusan pekerjaan anda memerlukan kereta yang khas untuk VVIP, kereta mewah atau kereta yang bersesuaian, anda boleh memilih pelbagai jenis kereta di Agtran. Pelbagai kereta yang boleh anda dapatkan bersesuaian dengan situasi anda.

Perkerjaan atau bisnes

Bagi anda yang hendak ke Kelantan semata-mata untuk tujuan pekerjaan atau bisnes, mungkin lebih sesuai sekiranya anda memilih kereta berjenis comapct atau sedan, lebih-lebih lagi sekiranya anda berseorangan atau dengan beberapa orang rakan. Model-model kereta kami yang terdiri daripada kereta-kereta berjenama Proton dan Perodua seperti Saga, Bezza, Myvi dan Viva, rata-ratanya mempunyai kebaikan di mana penggunaan petrol dapat dijimatkan secara maksimum dan saiz kereta yang tidak terlalu besar memudahkan anda untuk memandu di sekitar Kelantan.

Anda boleh rujuk harga kereta sewa ikut jam Kota Bharu di bawah:

Model Kereta HARGA (RM)
Harian  Separuh hari  Per Jam
Viva Auto 1.0 RM110 RM70 RM12
Axia Auto 1.0 RM130 RM80 RM12
Myvi Auto 1.3 RM140 RM80 RM12
Saga FLX Auto 1.3 RM130 RM80 RM12
Myvi SE Auto 1.5 RM150 RM100 RM14
Bezza Auto 1.3 X RM160 RM100 RM14
Saga VVT Auto 1.3 RM160 RM120 RM14
Alza Auto 1.5 RM200 RM120 RM14
Alphard Auto 2.4 (V) RM700 RM400 RM35
Velfire Auto 2.5 RM800 RM400 RM50
Van (10 Seater) – Manual RM400
Van (14 Seater) – Manual RM500
Bas (40 Seater) RM1500

Van dan bas tiada sewaan separuh hari atau sewa ikut jam ya. Minimum sewa untuk van dan bas adalah minimum 1 hari.

Untuk tempahan atau pertanyaan, anda boleh menghubungi Kereta Sewa Agtran seperti berikut;

whatsapp.agtran.com

Untuk info lanjut, sila klik link dibawah:

sewa kereta kota bharu 2020  kereta sewa bulanan di kota bharu  sewa MPV kota bharu  kereta sewa kota bharu murah  kereta sewa kota bharu airport  Kereta Sewa Murah KB  KB Kereta Sewa  Kereta Sewa Kelantan   Kereta Sewa KB    Kereta Sewa KB Murah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *