Sewa MPV Tumpat

Servis sewa MPV Tumpat

MPV (Multi Purpose Vehicle), atau pengangkutan penumpang, biasanya hatchback besar dengan enam atau lebih tempat duduk. Mereka lebih besar dan lebih praktikal daripada hatchback biasa seperti Velfire, tetapi tidak mempunyai kemampuan di luar jalan sebagai SUV seperti Land Rover Discovery Sport. Mereka juga berbaza dengan crossover, kerana MPV biasanya menawarkan lebih banyak tempat duduk. Itulah sebabnya Agtran telah menyediakan sewa MPV di Tumpat atau sekitar Kelantan bagi memudahkan pelanggan menggunakan ruang yang lebih lebih besar semasa bergerak di jalan raya. 

Alphard dan Velfire adalah MPV yang popular dari Agtran di Tumpat, populariti semakin meningkat asbab keselesaan dan ruang yang luas bagi pelanggan. MPV secara historis menjadi wahana pilihan bagi semua orang – terutamanya keluarga dan pemandu teksi – ingin mendapatkan banyak orang dan barang-barang mereka dengan selesa dari destinasi A hingga destinasi B.

Sewa MPV Tumpat

Harga kereta sewa dan MPV di Tumpat

Kami menyediakan penyewaan MPV yang sangat murah dan berkualiti dengan harga yang mampu milik di Tumpat. Servis yang kami sediakan sangat bagus untuk semua pelanggan kami. Anda boleh rujuk senarai dibawah untuk melihat semua jenis model kereta sewa yang ditawarkan oleh kami.

Model Kereta

HARGA (RM)

 

 

 

Harian

Separuh hari

Per Jam

Viva Auto 1.0

RM110

RM70

RM12

Axia Auto 1.0

RM130

RM80

RM12

Myvi Auto 1.3

RM140

RM80

RM12

Saga FLX Auto 1.3

RM130

RM80

RM12

Myvi SE Auto 1.5

RM150

RM100

RM14

Bezza Auto 1.3 X

RM160

RM100

RM14

Saga VVT Auto 1.3

RM160

RM120

RM14

Alza Auto 1.5

RM200

RM120

RM14

Alphard Auto 2.4 (V)

RM700

RM400

RM35

Velfire Auto 2.5

RM800

RM400

RM50

Van (10 Seater) – Manual

RM400

Van (14 Seater) – Manual

RM500

Bas (40 Seater)

RM1500

Kelebihan menyewa MPV di Tumpat (liputan6.com):

  • Kereta yang memiliki utilitas sangat baik
  • Mempunyai 7 atau lebih tempat duduk yang mampu membawa penumpang lebih banyak.
  • Keselamatan berkualiti: Oleh kerana ia lebih besar dan mempunyai lebih banyak ciri keselamatan, maka risiko kerosakan akan lebih sedikit jika ianya berlaku.
  • Lebih selesa dan sesuai untuk perjalanan keluarga yang ramai.

Untuk info lebih lanjut mengenai kelebihan sewa MPV di Tumpat atau sekitar Kelantan. Anda boleh klik link disini liputan6.com | bingung-pilih-suv-atau-mpv-semua-punya-kelebihan-dan-kekurangan

Sewa MPV Tumpat

Hubungi kami:

Jika anda ingin menghubungi kami atau mempunyai persoalan tentang syarikat kami / servis kereta sewa kami, maka anda boleh layari link-link yang disediakan dibawah untuk rujukan anda:

Anda juga dapat melihat review-review pelanggan serta diskaun-diskaun terkini kami melalui website rasmi kami atau facebook page kami di link diatas.

 

Untuk info lanjut, sila klik link yang disediakan dibawah:

sewa kereta kota bharu 2020  kereta sewa bulanan di kota bharu  sewa MPV kota bharu  kereta sewa kota bharu murah  kereta sewa kota bharu airport  Kereta Sewa Murah KB  KB Kereta Sewa  Kereta Sewa Kelantan   Kereta Sewa KB    Kereta Sewa KB Murah

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *