Kereta Sewa Kota Bharu Bermula RM50

Servis terbaik kereta sewa Kota Bharu bermula RM50 

Agtran menyediakan pelbagai kereta jenis kompak seperti Perodua VIVA, Perodua AXIA dan Perodua MyVi Auto.  Tawaran harga servis kami sediakan amat memuaskan untuk anda yang ingin berjimat kerana kereta sewa di sekitar Kota Bharu bermula harga Rm50. Tempah sewa kereta bajet dengan Agtran sekarang! Anda boleh sewa bila-bila masa sahaja!

Kami mempunyai lebih dari 50 buah fleet kereta yang baru untuk anda pilih. Sebut sahaja jenis kereta, kami sedia ada untuk anda! Cukup pilih dari pelbagai pilihan kenderaan serta pickup dan kembali lokasi untuk mencari yang sesuai dengan keperluan anda. Kami sedia menjemput anda di tempat anda secara PERCUMA!

Kereta Sewa Kota Bharu Bermula RM50

Kami menawarkan harga kereta sewa Kota Bharu yang berpatutan seperti berikut: 

Model Kereta HARGA (RM)
Harian  Separuh hari  Per Jam
Viva Auto 1.0 RM110 RM70 RM12
Axia Auto 1.0 RM130 RM80 RM12
Myvi Auto 1.3 RM140 RM80 RM12
Saga FLX Auto 1.3 RM130 RM80 RM12
Myvi SE Auto 1.5 RM150 RM100 RM14
Bezza Auto 1.3 X RM160 RM100 RM14
Saga VVT Auto 1.3 RM160 RM120 RM14
Alza Auto 1.5 RM200 RM120 RM14
Alphard Auto 2.4 (V) RM700 RM400 RM35
Velfire Auto 2.5 RM800 RM400 RM50
Van (10 Seater) – Manual RM400
Van (14 Seater) – Manual RM500
Bas (40 Seater) RM1500

Servis sewa bas dan van turut disediakan 

Untuk pengetahuan anda, kami juga ada menyediakan perkhidmatan sewa van dan bas di sekitar Kota Bharu, boleh rujuk harga di atas.

Namun begitu, van dan bas tiada sewaan separuh hari atau sewa ikut jam ya. Minimum sewa untuk van dan bas adalah minimum 1 hari.

Kereta Sewa Kota Bharu Bermula RM50

Kami turut menawarkan perkhidmatan seperti:

  • SELF-DRIVE
  • CHAUFFEUR SERVICES
  • AIRPORT TRANSFER,
  • LEASING
  • BUSINESS TRIP
  • FORMAL EVENT
  • WEDDING ETC

Kami juga menerima tempahan untuk sewaan harian, mingguan dan tahunan. Untuk maklumat anda semua, kami berada di beberapa lokasi dan boleh menghubungi kami di:

Untuk info lanjut, sila klik link dibawah:

sewa kereta kota bharu 2020  kereta sewa bulanan di kota bharu  sewa MPV kota bharu  kereta sewa kota bharu murah  kereta sewa kota bharu airport  Kereta Sewa Murah KB  KB Kereta Sewa  Kereta Sewa Kelantan   Kereta Sewa KB    Kereta Sewa KB Murah

Senarai Kereta Sewa Murah Kelantan 2020

Servis Senarai Kereta Sewa Murah Kelantan 2020

SENARAI KERETA SEWA MURAH KELANTAN 2020 | Anda merancang untuk datang ke Kelantan? ingin melihat tempat-tempat menarik  serta menikmati makanan rare di Kelantan atau atas urusan perniagaan? Apabila berkunjung ke Kelantan dengan menaiki bas atau kapal terbang, keperluan anda yang paling utama di Kelantan adalah kenderaan ulang alik. Kini anda tak perlu bimbang lagi. Di sini kami akan senaraikan harga kereta murah di Kelantan.

Senarai Kereta Sewa Murah Kelantan 2020

Tips Menyewa Kereta Di Kelantan

1. Sediakan Dokumen – Dokumen Penting

Dokumen perjalanan merupakan dokumen yang sangat penting dan anda perlu pastikan anda membawanya bersama ketika anda berada di Kelantan. Contoh dokumen yang anda boleh bawa bersama anda adalah salinan kad – kad penting seperti kad pengenalan, lesen ataupun kad pelajar anda. Ia akan memudahkan urusan anda sekiranya pemilik kenderaan yang anda bakal sewa memerlukan dokumen – dokumen ini untuk pengesahan.

2. Buat Perbandingan Harga

Anda perlu bijak ketika merancang percutian ada ke Kelantan, jadi anda harus membuat perbandingan harga ketika anda ingin menempah kereta sewa. Anda perlu memilih kenderaan yang membolehkan anda berasa selesa ketika menggunakan perkhidmatan mereka dan juga dengan harga yang murah. Anda boleh melakukannya dengan membandingkan harga melalui laman – laman web yang anda layari dan pilih mengikut kesesuaian bajet anda.

3. Semak Kerosakan Kereta Sewa

Ketika anda mengambil kereta sewa di Kelantan, anda harus menyemak kereta tersebut dari segi prestasi dan juga kebersihan kereta sewa. Anda boleh menyemak kerosakan dengan melihat keadaan sekeliling kereta serta bahagian enjin kereta dan beritahu pihak penyewa sekiranya terdapat sebarang kerosakan yang sedia ada. Hal ini kerana anda tidak perlu menanggung kos tambahan sekiranya penyewa mahu mengecas anda atas sebarang kerosakan.

4. Minyak Petrol

Syarikat kereta sewa di Kelantan akan meminta anda untuk mengisi semula minyak petrol sewaktu anda memulangkan kereta sewa. Jadi, anda perlu mengisi tangki dengan penuh sewaktu anda berada berdekatan dengan syarikat kereta sewa. Anda boleh menjimatkan wang sekiranya anda mengikuti cara ini.

Senarai Kereta Sewa Murah Kelantan 2020

Ingin Lihat Senarai Sewa Kereta murah Kelantan 2020? 

Kini anda tak perlu bimbang lagi. Dapatkan perkhidmatan kereta sewa di Kelantan dengan Agtran.

Berikut adalah senarai kereta lain yang kami ada. Boleh tengok-tengok
Model Kereta HARGA (RM)
Harian  Separuh hari  Per Jam
Viva Auto 1.0 RM110 RM70 RM12
Axia Auto 1.0 RM130 RM80 RM12
Myvi Auto 1.3 RM140 RM80 RM12
Saga FLX Auto 1.3 RM130 RM80 RM12
Myvi SE Auto 1.5 RM150 RM100 RM14
Bezza Auto 1.3 X RM160 RM100 RM14
Saga VVT Auto 1.3 RM160 RM120 RM14
Alza Auto 1.5 RM200 RM120 RM14
Alphard Auto 2.4 (V) RM700 RM400 RM35
Velfire Auto 2.5 RM800 RM400 RM50
Van (10 Seater) – Manual RM400
Van (14 Seater) – Manual RM500
Bas (40 Seater) RM1500

Untuk pengetahuan anda, kami juga ada menyediakan perkhidmatan sewa bas di Kota Bharu, boleh rujuk harga di atas.

Namun begitu, van dan bas tiada sewaan separuh hari atau sewa ikut jam ya. Minimum sewa untuk van dan bas adalah minimum 1 hari.

Review Pelanggan

Sudah ramai yang telah menyewa kereta dengan kami. Kebanyakanya, mereka berpuas hati dengan servis dan layanan kami. Gambar di bawah adalah antara review dari pelanggan kami sebelum ini. Boleh lihat di page Review.

Selain itu, anda juga boleh tengok review di Facebook Page kami: Agtran

Untuk tempahan anda boleh rujuk di artikel Cara Tempah atau boleh terus Call / WhatsApp kami secara terus di nombor ini: whatsapp.agtran.com

WHATSAPP

Untuk info lanjut, sila klik link dibawah:

sewa kereta kota bharu 2020  kereta sewa bulanan di kota bharu  sewa MPV kota bharu  kereta sewa kota bharu murah  kereta sewa kota bharu airport  Kereta Sewa Murah KB  KB Kereta Sewa  Kereta Sewa Kelantan   Kereta Sewa KB    Kereta Sewa KB Murah

Kereta Sewa Pandu Sendiri Kota Bharu

Kereta sewa pandu sendiri Kota Bharu untuk pelanggan kami 

Kami menawarkan dan menyediakan perkhidmatan kereta sewa pandu sendiri Kota Bharu untuk jangka masa yang singkat dan panjang. Kami menyediakan perkhidmatan sewa kereta ini dengan bertujuan memberi peluang kepada mereka yang memerlukan kenderaan sementara dengan harga yang mampu milik.

Agtran merupakan sebuah syarikat milik penuh bumiputra bertempat di Kota Bharu, Kelantan. Kami menyediakan perkhidmatan sewaan untuk semua jenis majlis seperti;-

  • Lawatan rasmi pejabat
  • Rombongan perkahwinan
  • Percutian beramai-ramai
  • Trip pejabat
  • Hari keluarga
  • Aktiviti konvoi (pengangkutan urusetia)

Kereta Sewa Pandu Sendiri Kota Bharu

Ciri-ciri Kenderaan Kami

  • kereta baru dan bersih
  • dijamin tiada masalah untuk perjalanan jauh
  • boleh membuat pilihan pandu sendiri atau permintaan pemandu
  • harga sewaan murah dan sangat berpatutan

Senarai Harga Kereta Sewa pandu sendiri Kota Bharu :

Model Kereta HARGA (RM)
Harian  Separuh hari  Per Jam
Viva Auto 1.0 RM110 RM70 RM12
Axia Auto 1.0 RM130 RM80 RM12
Myvi Auto 1.3 RM140 RM80 RM12
Saga FLX Auto 1.3 RM130 RM80 RM12
Myvi SE Auto 1.5 RM150 RM100 RM14
Bezza Auto 1.3 X RM160 RM100 RM14
Saga VVT Auto 1.3 RM160 RM120 RM14
Alza Auto 1.5 RM200 RM120 RM14
Alphard Auto 2.4 (V) RM700 RM400 RM35
Velfire Auto 2.5 RM800 RM400 RM50
Van (10 Seater) – Manual RM400
Van (14 Seater) – Manual RM500
Bas (40 Seater) RM1500

Kereta Sewa Pandu Sendiri Kota Bharu

Untuk pengetahuan anda, kami juga ada menyediakan perkhidmatan sewa bas di Kota Bharu, boleh rujuk harga di atas.

Namun begitu, van dan bas tiada sewaan separuh hari atau sewa ikut jam ya. Minimum sewa untuk van dan bas adalah minimum 1 hari.

CARA BUAT TEMPAHAN

Mudah sahaja, anda boleh WhatsApp kami di nombor ini:

Untuk info lanjut, sila klik link dibawah:

sewa kereta kota bharu 2020  kereta sewa bulanan di kota bharu  sewa MPV kota bharu  kereta sewa kota bharu murah  kereta sewa kota bharu airport  Kereta Sewa Murah KB  KB Kereta Sewa  Kereta Sewa Kelantan   Kereta Sewa KB    Kereta Sewa KB Murah

Sewa Kereta Kota Bharu

SEWA KERETA KOTA BHARU | Sebut mengenai Kelantan pasti ramai yang membayangkan keindahan negeri ini yang penuh dengan tarikan baik daripada segi makanan, seni dan kebudayaan semuanya tersedia di negeri ini. Tidak hairanlah ada yang sanggup dapatkan servis Kereta Sewa AGTRAN untuk bersiar-siar sekitar bandar ini.

Tidak ketinggalan  juga buat mereka yang memerlukan kereta sewa untuk urusan kerja di Kelantan. Mahu sewa sehari untuk kenduri kahwin atau urusan rasmi juga boleh. Kami sedia menghantar kereta ke tempat anda dengan cas penghantaran percuma. 

Pihak kami hanya menyediakan kereta dalam keadaan dicuci dahulu sebelum dihantar pada pelanggan. Pelanggan berhak minta pewangi jika pewangi tiada/habis. Pihak kami akan tukar kereta lain jika kereta yang disewa bermasalah semasa anda menyewa.

Kereta dihantar untuk dicuci

Teringin nak ronda-ronda Kota Bharu tetapi tiada kereta sewa yang sesuai?

 

Bukan sekadar kereta kecil seperti Perodua Viva atau Axia. Malah juga menyediakan MPV dan VAN  kepada anda. Malah kalau anda memerlukan Bas Persiaran. Hello saja, kami sedia membantu anda!

Model Kereta HARGA (RM)
Harian  Separuh hari  Per Jam
Viva Auto 1.0 RM110 RM70 RM12
Axia Auto 1.0 RM130 RM80 RM12
Myvi Auto 1.3 RM140 RM80 RM12
Saga FLX Auto 1.3 RM130 RM80 RM12
Myvi SE Auto 1.5 RM150 RM100 RM14
Bezza Auto 1.3 X RM160 RM100 RM14
Saga VVT Auto 1.3 RM160 RM120 RM14
Alza Auto 1.5 RM200 RM120 RM14
Alphard Auto 2.4 (V) RM700 RM400 RM35
Velfire Auto 2.5 RM800 RM400 RM50
Van (10 Seater) – Manual RM400
Van (14 Seater) – Manual RM500
Bas (40 Seater) RM1500

Untuk pengetahuan anda, kami juga ada menyediakan perkhidmatan sewa bas di Shah Alam, boleh rujuk harga di atas.

Namun begitu, van dan bas tiada sewaan separuh hari atau sewa ikut jam ya. Minimum sewa untuk van dan bas adalah minimum 1 hari.

CARA TEMPAH KERETA SEWA:

Cara tempah Kereta Sewa dengan kami amat mudah sekali hanya copy & paste maklumat di bawah, dan terus hantar ke WhatsApp. Kami akan bagi maklum balas secepat mungkin. Kalau lambat respon, anda boleh terus call kami.

Cara Mudah!

  1. Pilih kereta sewa yang dikehendaki
  2. Copy & Paste maklumat ini:

    Tarikh/masa pergi: 1 Mei 2019 @ 5PM
    Tarikh/masa pulang: 3 Mei 2019 @ 3PM
    Model Kereta: Perodua Axia
  3. Hantar ke nombor WhatsApp ini:

whatsapp.agtran.com

Kereta Sewa Murah Kota Bharu 2020

Servis kereta sewa murah Kota Bharu 2020

KERETA SEWA MURAH KOTA BHARU 2020 | AGTRAN menawarkan pelbagai kenderaan yang terdiri daripada kereta kompak ekonomi, sedan, MPV, dan van mewah untuk kemudahan anda. Apa yang terbaik mengenai syarikat sewa kereta ini, kami menawarkan pelanggan dengan pelbagai pilihan kereta yang sesuai untuk sebarang perjalanan, tujuan, jangka masa dan anggaran bermula SERENDAH RM50.

Kereta Sewa Murah Kota Bharu 2020

7 Sebab Pelanggan Memilih Kereta Sewa Murah Agtran

Adakah anda tahu mengapa lebih dari 1000 pelanggan menyewa kereta dengan Agtran Travel Sdn Bhd ketika berada di Kelantan?

1. Tempahan Segera dalam Talian

Anda boleh menempah terus kereta anda dalam talian dan mendapatkan pengesahan dalam hanya beberapa minit. Tiada lagi proses tempahan manual yang merumitkan. Dan anda tidak perlu lagi menunggu 24 jam untuk mendapatkan pengesahan.

2. Mengapa Perlu Tempahan Terus?

Buat tempahan secara terus kepada Agtran Travel Sdn Bhd dengan kata lain bermaksud menjadi orang pertama yang mendapatkan diskaun dan kadar khas. Berbeza dengan pembekal perkhidmatan sewaan kereta yang lain, Agtran Travel Sdn Bhd tidak mempunyai rakan kongsi pihak ketiga yang hanya akan menyebabkan tambahan kos. Semua transaksi dibuat terus kepada mereka.

3. Pengambilan Percuma

Agtran Travel Sdn Bhd boleh menjemput anda di destinasi yang paling mudah untuk anda. Pilih daripada lokasi pengambilan dan penghantaran utama: Lapangan Terbang Sultan Ismail Petra , Stesen Bas Kota Bharu atau untuk destinasi lain boleh terus hubungi team kami.

4. Pengalaman Dalam Industri

Agtran Travel Sdn Bhd berbangga dengan pencapaian mereka sepanjang tahun dalam berkhidmat kepada pelanggan yang rata-ratanya berpuas hati sejak 201.4 Walaubagaimanapun, Agtran Travel Sdn Bhd ingin terus meningkatkan mutu perkhidmatan dan menaik taraf model kereta dari tahun demi tahun untuk memenuhi jangkaan pelanggan.

5. Kadar Sewa Kereta Bajet

Agtran Travel Sdn Bhd tidak menambah kadar caj untuk bayaran komisen dan perbelanjaan tambahan. Oleh sebab itu Agtran Travel Sdn Bhd dapat menyediakan anda dengan kadar sewa yang paling berpatutan di seluruh bandar Kelantan.

6. Jenama Tempatan dengan Perkhidmatan Bertaraf Antarabangsa

Agtran Travel Sdn Bhd tidak mempunyai kereta berjenama popular seperti Avis, Hertz, atau kereta Eropah yang lain. Tetapi apa yang membezakan Agtran Travel Sdn Bhdad alah perkhidmatan premium yang kami beri kepada pelanggan. Selain daripada menyediakan anda kereta yang berkualiti, Agtran Travel Sdn Bhd juga memenuhi permintaan khas anda yang akan mencipta memori perjalanan anda yang indah ketika bersama dengan mereka.

7. Model kereta yang dijaga dengan rapi

Majoriti kereta sewa Agtran Travel Sdn Bhd tidak kurang daripada empat tahun, seterusnya memberikan jaminan kepada anda bahawa anda akan sentiasa mendapat kereta yang baru dari mereka. Selain daripada itu, semua unit Agtran Travel Sdn Bhd juga dibersihkan dan diselenggarakan dengan tetap untuk memastikan keselesaan dan keselamatan anda sepenuhnya.

Kereta Sewa Murah Kota Bharu 2020

Tarikh Peak Season Kelantan

22 Nov 2019 – 1 Jan 2020
24-28 Jan 2020 (Raya Cina)
7-9 Feb 2020 (Thaipusam)
12 – 22 Mac 2020 (Cuti Sekolah)
30 Apr – 4 Mei 2020 (Hari Pekerja)
7-11 Mei 2020 (Wesak & Nuzul Quran)
21 Mei – 6 Jun 2020 (Raya & Cuti Sekolah)
23 Jul – 2 Aug 2020 (Raya Haji & Cuti Sekolah)
20 -23 Aug 2020 (Awal Muharam)
29-31 Aug 2020 (Merdeka)
9-16 Sep 2020 (Agong & Hari Malaysia)
29 Okt – 2 Nov (Nabi Muhamad)
13-15 Nov 2020 (Deepavali)
19 Nov – 3 Jan 2021 (Cuti Sekolah)

Anda dinasihati supaya menempah segera supaya kereta tidak kehabisan semasa anda ingin menyewa!

Untuk harga kereta sewa, anda boleh rujuk di artikel HARGA KERETA SEWA 

Kami juga menerima tempahan untuk sewaan harian, mingguan dan tahunan. Untuk maklumat anda semua, kami berada di beberapa lokasi dan boleh menghubungi kami di:

whatsapp.agtran.com

Untuk info lanjut, sila klik link dibawah:

sewa kereta kota bharu 2020  kereta sewa bulanan di kota bharu  sewa MPV kota bharu  kereta sewa kota bharu murah  kereta sewa kota bharu airport  Kereta Sewa Murah KB  KB Kereta Sewa  Kereta Sewa Kelantan   Kereta Sewa KB    Kereta Sewa KB Murah

Kereta Sewa Mewah Kota Bharu

Kereta sewa mewah Kota Bharu untuk semua pelanggan kami !

Kami menyediakan perkhidmatan sewa kereta mewah Kota Bharu untuk majlis perkahwinan, meeting, event dan sebagainya dengan harga yang sangat berpatutan. Biasanya pelanggan kami sewa 2-5 hari, turun je flight di Airport Kota Bharu terus sewa dengan Agtran kan senang tu.

Ahli perniagaan yang datang untuk hadiri mesyuarat berkaitan mereka pun tinggi juga permintaan.  Selain dari itu, pelanggan kami yang sewa Alphard di Airport Kota Bharu juga terdiri dari selebriti Malaysia, Menteri Besar, CEO syarikat berkaitan kerajaan dan rmai lagi VIP,VVIP yang telah gunakan perkhidmatan sewa Alphard Kota Bharu.

Komen ikhlas dari pelanggan kami :

“Datang je Kota Bharu mesti sewa Alphard di Agtran, kereta bersih, berkilat, tayar bunga tebal, air cond sejuk” respon ni sangat-sangat mengujakan kami, terima kasih atas respon yang baik, walaupun tetap bayar sewa tapi tak lokek berikan komen membantu pelanggan lain agar lebih yakin dengan perkhidmatan kereta sewa Airport Kota Bharu Agtran.

Kereta Sewa Mewah Kota Bharu

Senarai harga mengikut jenis kereta sewa mewah Kota Bharu.

Model Kereta HARGA (RM)
Harian  Separuh hari  Per Jam
Viva Auto 1.0 RM110 RM70 RM12
Axia Auto 1.0 RM130 RM80 RM12
Myvi Auto 1.3 RM140 RM80 RM12
Saga FLX Auto 1.3 RM130 RM80 RM12
Myvi SE Auto 1.5 RM150 RM100 RM14
Bezza Auto 1.3 X RM160 RM100 RM14
Saga VVT Auto 1.3 RM160 RM120 RM14
Alza Auto 1.5 RM200 RM120 RM14
Alphard Auto 2.4 (V) RM700 RM400 RM35
Velfire Auto 2.5 RM800 RM400 RM50
Van (10 Seater) – Manual RM400
Van (14 Seater) – Manual RM500
Bas (40 Seater) RM1500

Sewa bas turut kami sediakan untuk anda !

Untuk pengetahuan anda, kami juga ada menyediakan perkhidmatan sewa bas di Kota Bharu, boleh rujuk harga di atas. Jika anda mempunyai trip/ lawatan ke tempat lain, boleh hubungi kami untuk dapatkan harga sewa yang sangat berpatutan. Perkhidmatan pemandu yang profesional juga disediakan bagi mereka yang memerlukan.

Kereta Sewa Mewah Kota Bharu

Dapatkan harga sewa kereta terbaik dengan AGTRAN dalam sekelip mata!

Hantar ke nombor WhatsApp ini:

Ramai telah sewa dengan kami. Semua berpuas hati dengan servis dan layanan kami. Gambar di bawah adalah antara review dari pelanggan kami sebelum ini. Boleh lihat di page Review.

Selain itu, anda juga boleh tengok review di Facebook Page kami: Kereta Sewa Kota Bharu – AGTRAN

Untuk info lanjut, sila klik link dibawah:

sewa kereta kota bharu 2020  kereta sewa bulanan di kota bharu  sewa MPV kota bharu  kereta sewa kota bharu murah  kereta sewa kota bharu airport  Kereta Sewa Murah KB  KB Kereta Sewa  Kereta Sewa Kelantan   Kereta Sewa KB    Kereta Sewa KB Murah

Kereta Sewa Student Kota Bharu

Kereta sewa student Kota Bharu dengan harga hebat !

AGTRAN  menyediakan pelbagai jenis model kereta  sewa  kepada student sekitar Kota Bharu dengan kadar yang menjimatkan di sekitar kota bharu kelantan.  Anda maklumkan yang anda seorang pelajar, dan kami akan menawarkan harga yang terbaik!

Berikut merupakan antara kereta yang bersaiz kecil menjadi pilihan pelajar kerana ia menjimatkan minyak dan harga sewaan yang murah. Sangat berbaloi untuk sewa.

Tujuan kami hanyalah satu, iaitu membantu pelajar yang belajar di Kelantan yang memerlukan perkhimatan kereta sewa. Kami menyediakan perkhimatan yang berkualiti TIPTOP terbaikk! Harga yang sempoi murah setanding dengan kualiti kebersihan kereta kami.

Kereta Sewa Student Kota Bharu

Berikut adalah senarai harga mengikut jenis kereta sewa student Kota Bharu : 

Model Kereta HARGA (RM)
Harian  Separuh hari  Per Jam
Viva Auto 1.0 RM110 RM70 RM12
Axia Auto 1.0 RM130 RM80 RM12
Myvi Auto 1.3 RM140 RM80 RM12
Saga FLX Auto 1.3 RM130 RM80 RM12
Myvi SE Auto 1.5 RM150 RM100 RM14
Bezza Auto 1.3 X RM160 RM100 RM14
Saga VVT Auto 1.3 RM160 RM120 RM14
Alza Auto 1.5 RM200 RM120 RM14
Alphard Auto 2.4 (V) RM700 RM400 RM35
Velfire Auto 2.5 RM800 RM400 RM50
Van (10 Seater) – Manual RM400
Van (14 Seater) – Manual RM500
Bas (40 Seater) RM1500

Untuk pengetahuan anda, kami juga ada menyediakan perkhidmatan sewa bas di Kota Bharu, boleh rujuk harga di atas. Jika anda mempunyai trip/ lawatan ke tempat lain, boleh hubungi kami untuk dapatkan harga sewa yang sangat berpatutan. Perkhidmatan pemandu yang profesional juga disediakan bagi mereka yang memerlukan.

Kereta Sewa Pemandu Disediakan

Bagi anda yang ingin ke destinasi pilihan anda dan memerlukan pemandu yang berpengalaman, anda boleh mendapatkan perkhidmatan kereta sewa beserta pemandu untuk memastikan perjalanan anda berjalan dengan lancar. Sepanjang perjalanan anda ke destinasi, pemandu akan memastikan kereta sewa dan perjalanan anda sentiasa berada dalam keadaan yang selamat.

Kereta Sewa Student Kota Bharu

Pilih kenderaan anda dan maklum pada kami untuk sewa ! 

Cara tempah kereta sewa:

Cara tempah Kereta Sewa dengan kami amat mudah sekali hanya copy & paste maklumat di bawah, dan terus hantar ke WhatsApp. Kami akan bagi maklum balas secepat mungkin. Kalau lambat respon, anda boleh terus call kami.

Cara Mudah:

  1. Pilih kereta sewa yang dikehendaki
  2. Copy & Paste maklumat ini:
    
    Tarikh/masa pergi: 1 Mei 2019 @ 5PM
    Tarikh/masa pulang: 3 Mei 2019 @ 3PM
    Model Kereta: Perodua Axia
  3. Hantar ke nombor WhatsApp ini:

Untuk info lanjut, sila klik link dibawah:

sewa kereta kota bharu 2020  kereta sewa bulanan di kota bharu  sewa MPV kota bharu  kereta sewa kota bharu murah  kereta sewa kota bharu airport  Kereta Sewa Murah KB  KB Kereta Sewa  Kereta Sewa Kelantan   Kereta Sewa KB    Kereta Sewa KB Murah