Van Sewa Taman Plaza Kuantan

Van Sewa Taman Plaza Kuantan | Agtran

Van Sewa Taman Plaza Kuantan

Sekiranya anda sedang tercari-cari model van yang selesa dan selamat, Toyota Hiace 2015 mungkin adalah pilihan terbaik. Agtran menyediakan van sewa Taman Plaza Kuantan untuk anda merasai perjalanan yang selesa dan menyeronokkan dengan ruangan van yang cukup luas dan kondusif.

Agtran telah memberikan harga yang berpatutan dan sangat mampu milik untuk sewaan van yang mana harga termurah bermula dengan RM400 untuk sehari. Untuk info lanjut mengenai harga van sewa, anda boleh klik link ini Senarai harga kereta sewa | Agtran.

Keselamatan anda terjamin 

UMW Toyota baru saja memperkenalkan model Hiace 2015 yang menerima penambahbaikan dari segi keselamatan. Penambahbaikan keselamatan pada Hiace Window Van adalah:

  • Kawalan Stabiliti Kenderaan (VSC) bersama Kawalan Traksi (TRC)
  • Kawalan Bantuan Daki Mula (HAC)
  • Emergency Stop Signal
  • Pengesan Undur

Selain itu, dengan ahli kumpulan yang ramai, anda tidak perlu lagi berhimpit dalam kereta semasa pergi bercuti. Apabila anda menyewa van, anda akan pergi bercuti dengan selesa kerana van kami yang luas. Kami juga menjaga kebersihan yang tinggi dan wangi untuk kenderaan van kami kerana demi kepuasan dan keselesaan pelanggan kami.

Rata-rata pelanggan kami berpuas hati dengan servis yang kami tawarkan dan anda boleh melihat maklum balas yang baik di Review | Agtran.

Mempunyai servis tempahan secara atas talian

Kami mempunyai laman web yang tersendiri untuk anda membuat tempahan yang pantas dan tanpa perlu menempah berkali-kali. Laman web agtran.com juga menggunakan servis pembayaran secara “online” sebaik sahaja menempah.

Hubungi kami untuk menyewa van sewa Taman Plaza Kuantan

Jika anda ingin menghubungi kami atau mempunyai persoalan tentang syarikat kami / servis kereta sewa kami, maka anda boleh layari link- link yang disediakan dibawah untuk rujukan anda: